Σεμινάριο φωτισμού, Φυσικού & Τεχνητού φωτός. 1ο τρίμηνο.

  • 1. Σεμινάριο “ Έλεγχος  τεχνητού  και φυσικού φωτισμού .

          Θεωρεία και πρακτική εφαρμογή στο  στούντιο

          Συνολικής διάρκειας 3 μηνών & 36 ωρών σε 12 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις .

Έναρξη συναντήσεων 9 Μάιου, και κάθε Δευτέρα 18.00-21.00 .

  • Τεχνικές λήψης με τεχνητό και φυσικό φως ,studio και on location (μόδα, πορτρέτο, still life)
  • Ασκήσεις πρακτική εφαρμογή με επαγγελματίες μοντέλα στο στούντιο.
  • Θεωρία φωτισμού
  • Αισθητική και κατανόηση των ειδών του φωτός.
  • Xρήση και τεχνική του εξοπλισμού ενός επαγγελματικού studio.
  • Ασκήσεις και πρακτική εξάσκηση στο studio την ώρα του μαθήματος.
  • Δημιουργία portfolio

Εισηγητής : Βογιατζάκης Αλέξανδρος

Πληροφορίες – συμμετοχές : 6944474024 & info@athensartstudio.gr

Σεμινάρια Φωτογραφίας Μάιος – Ιούλιος 2022

Σεμινάρια Φωτογραφίας με πρακτική εφαρμογή στο στούντιο Απρίλιος 2022 – Ιούλιος 2022.

Ο φωτογράφος & δάσκαλος , Αλέξανδρος  Γ. Βογιατζάκης ιδρυτής του ATHENS ART STUDIO , σας μαθαίνει με τον πιο πρακτικό τρόπο τα μυστικά της τέχνης της Φωτογραφίας.

Στο στούντιο όσοι αγαπάνε την φωτογραφία  μπορούν να  κάνουν την θεωρητική  και πρακτική εξάσκηση τους.  Μαθαίνοντας τα μυστικά του φωτισμού , των  πορτραίτων , της  διαφημιστικής και ότι εχει να  κάνει  με το  τεχνικό και  θεωρητικό κομμάτι της  σύγχρονης  φωτογραφίας.  

Read More

Συμμετέχουμε PHOTOVISION 2022 ,The day after!

Για ακόμη μια διοργάνωση συμμετέχουμε στην έκθεση του φωτογραφικού κλάδου , PHOTOVISION 2022 .

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας από τις 8-10 Απρίλιου για να γνωριστούμε ,να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας στα σεμινάρια ,workshop και φωτογραφικές υπηρεσίες για επαγγελματίες και ερασιτέχνες .

Κατά την διάρκεια του τριήμερου θα γίνουν δωρεάν φωτογραφίσεις με διάφορα θέματα που θα μπορείτε να φωτογραφήσετε με την βοήθεια μας στο κεντρικο stage της έκθεσης.

Ακόμα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και workshop με τεχνικές φωτισμού και μοντέλο που θα κανετε πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο .

Οι μαθητές και φωτογράφοι της φωτογραφικής ομάδας Athens Art Team , σε ξεχωριστό χώρο θα εκθέσουν προσωπικά φωτογραφικά πρότζεκτ.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της φωτογραφίας !

Workshop “Nude is Art”

Κυριακή 12 Δεκέμβριου 10:00 π.μ

Photography Workshop “Nude is Art”Φωτογραφικό πρακτικό και θεωρητικό σεμινάριο για την φωτογραφία γυμνού.
Σε εξι συνολικά ωρες θα διδαχτούν οι συμμετέχοντες τον τρόπο να οργανώσουμε , να εμπνευστούμε και να υλοποιήσουμε μια δημιουργική φωτογράφιση γυμνού. Στο θεωρητικό κομμάτι θα ασχοληθούμε με τα βασικά φωτιστικά setup που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο στούντιο ,αλλά και on location . Στο πρακτικό κομμάτι θα εχει κάθε συμμετέχοντας προσωπικό χρόνο με το μοντέλο σε κάθε setup από τα 3 διαφορετικά φωτιστικά και θεματικά setup του σεμιναρίου. Ολοι θα δουλέψουν με επαγγελματικό εξοπλισμό στο στούντιο για αρτίες τεχνικά εικονες που θα μάθουν να οργανώνουν. Δεν χρειάζεται προηγουμένη εμπειρία των συμμετεχόντων.

θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτοκολλά για τον covid19.

Διάρκεια σεμιναρίου : 2 ωρες θεωρία , 4 ώρες πρακτική . πληροφορίες -κρατήσεις θέσεων : info@athensartstudio.gr , 6944474024 . Εισηγητές : Αλέξανδρος Γ. Βογιατζάκης, Νίκος Μαρκαμπότσαρης. Σούτσου Σκαρλάτου 16 , Αθήνα τ.κ 104 45

Παρουσίαση Σεμιναρίων 2021 – 2022

Μια καινούργια δημιουργική συνεργασία ξεκίνα στο κομμάτι της φωτογραφικής εκπαίδευσης από τον Σεπτέμβριο .

Ο φωτογράφος & δάσκαλος , Αλέξανδρος Βογιατζάκης ιδρυτής του ATHENS ART STUDIO , συνεργάζεται με  το φωτογράφο και δάσκαλο , Νίκο Μαρκομπότσαρη ιδρυτή του STUDIO NICOMARK.

Σας προσκαλούμε να παρευρέθητε στην παρουσίασή των σεμιναρίων μας στις 29/9/2021 και ώρα 19.00 που θα γίνει στο στούντιο μας, Σκαρλάτου  Σούτσου  16 , ΤΚ:10445 , ΑΘΗΝΑ
Θα χαρούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε , εμάς και τον χώρο μας , και να απαντήσουμε κάθε ερώτηση για τα σεμινάρια αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής τους.