'Η δημιουργική γνώση έχει αξία και νόημα όταν μεταδίδεται σε περισσότερους''.

Με αυτή την παραδοχή στο Athens art seminars διοργανώμουμε σεμινάρια φωτογραφίας με σκοπό τη δημιουργία φωτογραφικής κουλτούρας σε ερασιτέχνες αλλά και σε επαγγελματίες  φωτογράφους. Με άλλα λόγια ξεπερνάμε την αυτονόητη ανάγκη για απόκτηση φωτογραφικής γνώσης στα βασικά και στοιχειώδη. Πως το πετυχαίνουμε; Aπλά αντιμετωπίζουμε τους φίλους φωτογράφους σαν ”συνένοχους” δημιουργούς, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και απόψεις αλλά και βοηθώντας τους να κάνουν δική τους τη δική μας ματιά…Το επόμενο εντυπωσιακό κλικ, μπορεί να γίνει το δικό σας, απλά βάζοντας τη διάθεση και τη δίψα για γνώση. Εμείς βάζουμε το χώρο, το θέμα, την ειδική γνώση και το μεράκι. Σας περιμένουμε !

Workshops

Workshops

Στο Athens Art Studio προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα, εντατικά εργαστήρια, ημερήσια ή διήμερης διάρκειας που διοργανώνονται τα Σαββατοκύριακα.

Σεμινάρια

Σεμινάρια

Κάθε χρόνο, το Athens Art Studio, διοργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας, βίντεο και επεξεργασία εικόνας απευθυνόμενα σε ερασιτέχνες, προχωρημένους και επαγγελματίες φωτογράφους.

.