Μια καινούργια δημιουργική συνεργασία ξεκίνα στο κομμάτι της φωτογραφικής εκπαίδευσης από τον Σεπτέμβριο .

Ο φωτογράφος & δάσκαλος , Αλέξανδρος Βογιατζάκης ιδρυτής του ATHENS ART STUDIO , συνεργάζεται με  το φωτογράφο και δάσκαλο , Νίκο Μαρκομπότσαρη ιδρυτή του STUDIO NICOMARK.

Στο στούντιο όσοι αγαπάνε την φωτογραφία  μπορούν να  κάνουν την θεωρητική  και πρακτική εξάσκηση τους.  Μαθαίνοντας τα μυστικά του φωτισμού , των  πορτραίτων , της  διαφημιστικής και ότι εχει να  κάνει  με το  τεχνικό και  θεωρητικό κομμάτι της  σύγχρονης  φωτογραφίας.  

Τα εκπαιδευτικά  Σεμινάρια φωτογραφίας απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα γνώσεων , τόσο για αρχάριους και  προχωρημένους ,όσο και για  ερασιτέχνες & επαγγελματίες .

Η Εμπειρία  στην φωτογραφική εκπαίδευση , εγγυάται  ότι  οι  γνώσεις  και η  πρακτική  εφαρμογή τους στο στουντιο  θα  απογειώσουν  την  δημιουργικότητα σας.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2021-2022

Σας προσκαλούμε να παρευρέθητε στην παρουσίασή των σεμιναρίων μας στις 29/9/2021 και ώρα 19.00 που θα γίνει στο στούντιο μας, Σκαρλάτου  Σούτσου  16 , ΤΚ:10445 , ΑΘΗΝΑ
Θα χαρούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε , εμάς και τον χώρο μας , και να απαντήσουμε κάθε ερώτηση για τα σεμινάρια αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής τους.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

1.  Σεμινάριο “Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο στούντιο” συνολικής διάρκειας 8 μηνών & 75 ωρών σε 25 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις .                                 * Το σεμιναριο απευθηνεται σε ανθρωπους με τουλαχιστον την βασικη γνωση της φωτογραφιας .                Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μαρκομπότσαρης Νικος 

2.  Σεμινάριο αρχαρίων “Εισαγωγή στην τεχνική της φωτογραφίας – χειρισμός του μέσου και βασικές αρχές φωτογραφίας – σύνθεση- κάδρο- κανόνες” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μαρκομπότσαρης Νικος 

3.  Σεμινάριο “Photoshop για φωτογράφους” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες συναντήσεις.  Εισηγητής: Βασιλάκης Νίκος.

4.  Σεμινάριο ” CINEMATOGRAPHY” πρόγραμμα εισαγωγής στην κινηματογράφηση συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.  Εισηγητής :  Καραπιπερίδης Γιάννης

 WORKSHOPS 2021

Στο στούντιο προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εξειδικευμένα, εντατικά εργαστήρια, ημερήσια ή διήμερης διάρκειας που διοργανώνονται τα Σαββατοκύριακα.

Τα Workshops θα εστιάζουν για 8 ή 16 ώρες σε συγκεκριμένες θεματικές τεχνικές εφαρμοσμένης φωτογραφίας π.χ

– Πορτραίτο

– Μόδα

– Γυμνό

– Boudoir

– Still life    

για να διδαχτούν οι συμμετέχοντες τα μυστικά τις φωτογράφισης έντος & έκτος  στούντιο.

Το πρόγραμμα των workshops θα ανακοινώνεται από τα site: athensartstudio.gr & nicomark.com

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα 6944474024 & 6972009927 και στο email info@athensartstudio.gr

You may also like

16,563 comments