Σεμινάρια Φωτογραφίας Μάιος – Ιούλιος 2022

Σεμινάρια Φωτογραφίας με πρακτική εφαρμογή στο στούντιο Απρίλιος 2022 – Ιούλιος 2022.

Ο φωτογράφος & δάσκαλος , Αλέξανδρος  Γ. Βογιατζάκης ιδρυτής του ATHENS ART STUDIO , σας μαθαίνει με τον πιο πρακτικό τρόπο τα μυστικά της τέχνης της Φωτογραφίας.

Στο στούντιο όσοι αγαπάνε την φωτογραφία  μπορούν να  κάνουν την θεωρητική  και πρακτική εξάσκηση τους.  Μαθαίνοντας τα μυστικά του φωτισμού , των  πορτραίτων , της  διαφημιστικής και ότι εχει να  κάνει  με το  τεχνικό και  θεωρητικό κομμάτι της  σύγχρονης  φωτογραφίας.  

Τα εκπαιδευτικά  Σεμινάρια φωτογραφίας απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα γνώσεων , τόσο για αρχάριους και  προχωρημένους ,όσο και για  ερασιτέχνες & επαγγελματίες .

Η Εμπειρία  στην φωτογραφική εκπαίδευση για πανω απο 10 χρονια  , εγγυάται  ότι  οι  γνώσεις  και η  πρακτική  εφαρμογή τους στο στουντιο  θα  απογειώσουν  την  δημιουργικότητα σας.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2022

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

1.  Σεμινάριο “Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο στούντιο” συνολικής διάρκειας 3 μηνών & 36 ωρών σε 12 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις .                                 * Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους με τουλάχιστον την βασική γνώση της φωτογραφίας . 

Συνάντηση κάθε Δευτέρα 18:00 – 21:00. Εισηγητής : Βογιατζάκης Αλέξανδρος  

2.  Σεμινάριο αρχαρίων “Εισαγωγή στην τεχνική της φωτογραφίας – χειρισμός του μέσου και βασικές αρχές φωτογραφίας – σύνθεση- κάδρο- κανόνες” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Συνάντηση κάθε Τρίτη 18:00 – 21:00. Εισηγητής : Βογιατζάκης Αλέξανδρος

3.  Σεμινάριο “Photoshop για φωτογράφους” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες συναντήσεις. 

Συνάντηση κάθε Τέταρτη 18:00-21:00. Εισηγητής: Βασιλάκης Νίκος.

Έναρξη μαθήματων Δευτέρα 9 Μάιου 2022.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε νέο χώρο πιο ευκολά προσβάσιμο από τα μέσα μεταφοράς , στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία αγίας ειρήνης , Αγάθωνος 6 , τ.κ 10551 Αθήνα , 2ος Οροφος.

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα 6944474024 & και στο email info@athensartstudio.gr

Facebook: https://www.facebook.com/athensartstudio

instagram: @athensartstudio

Αγάθωνος  6 , 2ος  Όροφος  ΤΚ:10551 , ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

You may also like

28 comments

Leave a comment