Παρουσίαση Σεμιναρίων και Workshops 2018-2019.

header-2018-2019

Σεµινάρια από επαγγελματίες φωτογράφους , και όχι θεωρητικούς της φωτογραφίας .

Το ATHENS ART STUDIO διοργανώνει σεμινάρια κάθε χρόνο, φωτογραφίας, βίντεο και επεξεργασία εικόνας, απευθυνόμενα σε ερασιτέχνες, και επαγγελματίες φωτογράφους που ξεκινούν από την 15-10-2018.

Σας προσκαλούμε να παρευρέθητε στην παρουσίασή των σεμιναρίων μας στις 28/9/2018 και ώρα 19.00 που θα γίνει στο Athens art studio ( Αγίου Αθανασίου 20 Αγ. Δημήτριος).


ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΈΩΣΉ μπορείτε να έρθετε να γνωριστούμε ,να γνωρίσετε το χώρο του στούντιο που γίνονται τα σεμινάρια ,να απαντηθούν απορίες σε σχέση με την ύλη και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων και να γνωρίσετε όλους τους εισηγητές απο κοντά πριν αποφασίσετε να εγγραφείτε.
Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την δημιουργική πλευρά της φωτογραφίας και να πάρουν ουσιαστικές γνώσεις από επαγγελματίες του χώρου , αλλά και να κάνετε πράξη ότι θα διδαχθείτε , μπορείτε να έρθετε να μας γνωρίσετε εμάς και τον χώρο μας , να σας λύσουμε κάθε απορία για τα σεμινάρια αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής τους.
Τα Σεμινάρια που θα γίνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς περιλαμβάνουν:
1. Σεμινάριο “Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή εντός και εκτός στούντιο” Συνολικής διάρκειας 8 μηνών & 75 ωρών σε 25 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις .Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μυριαγκός Γιώργος , ELINCHROM AMBASSADORS.
2. Σεμινάριο “Εισαγωγή στην τεχνική της φωτογραφίας – χειρισμός του μέσου και βασικές αρχές φωτογραφίας – σύνθεση- κάδρο-κανονες” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Εισηγητές : Βογιατζάκης Αλέξανδρος και Μυριαγκός Γιώργος , ELINCHROM AMBASSADORS
3. Σεμινάριο “Photoshop για φωτογράφους” συνολικής διάρκειας 30 ωρών σε 10 τρίωρες συναντήσεις. Εισηγητής: Βασιλάκης Νίκος
4. Σεμινάριο “DSLR CINEMATOGRAPHY” πρόγραμμα εισαγωγής στην κινηματογράφηση συνολικής διάρκειας 60 ωρών σε 30 Δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Εισηγητής: Γιάννης Καραπιπερίδης.

You may also like

Leave a comment