Στο Athens Art Ad μια φωτογραφία σημαίνει χιλιάδες λέξεις και δεκάδες συναισθήματα. Σημαίνει παιχνίδι με τις αισθήσεις, ταξίδι στην αποπλάνηση, αλλά και ρεαλισμός. Σημαίνει πρόσωπα αλλά και αντικείμενα. Σημαίνει προβολή και ανάδειξη χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων. Σημαίνει αναγνωρισιμότητα αλλά και ενισχυμένη εικόνα. Το Athens Art Αd μετατρέπει την μεγάλη του εμπειρία στη φωτογράφιση σε τρόπο έκφρασης προϊόντων και υπηρεσιών, σε τρόπο διαφημιστικής προβολής τους.

Athens Art Events

Athens Art Events

Κάθε επαγγελματίας ανεξαρτήτως αντικειμένου και χώρου δράσης, χρειάζεται μια σωστή, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φωτογράφιση ή και βιντεοσκόπηση, προκειμένου να προβάλει ιδανικά αυτό που επιθυμεί.

Athens Art Fashion

Athens Art Fashion

Editorial μόδας χωρίς κατάλληλες φωτογραφίες είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη...Στο Αthens Art Fashion o φακός μας δίνει γεύση στα editorial μόδας που περιέχουν τις δημιουργίες σας.

Model's Business Book

Model's Business Book

Το επαγγελματικό σας book φωτογραφιών, είναι η επαγγελματική σας ταυτότητα, η προβολή σας, το εισιτήριο στη διάκριση και τελικά στην επιτυχία.

Στο Athens Αrt Αd έχουμε φτιάξει μια δημιουργική ομάδα με διάθεση και εμπειρία, καλύπτoντας όλο το φάσμα επικοινωνιακών αναγκών, από τη στρατηγική επικοινωνίας, μέχρι το δημιουργικό concept και την υλοποίηση του. Και πάντα σε σωστές αναλογίες δημιουργικότητας και εμπορικής στήριξης του προϊόντος ή της υπηρεσίας που διαφημίζεται. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, corporate identity, έντυπη επικοινωνία (καταλόγους προϊόντων και υπηρεσιών κ.λ.π), καταχωρίσεις, POP υλικό, on line επικοινωνία, corporate videos, διαφημιστικά spot (τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά), μεμονωμένη φωτογράφιση κ.λ.π.

.