Η φωτογραφία είναι πάθος, είναι όμως και λογική, είναι ο μοναδικά δημιουργικός τρόπος  να αποτυπώσεις την πραγματικότητα ή να δώσεις διαστάσεις και ύλη στη φαντασία σου

                                                                                               

Η Αποστολή μας

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Βογιατζάκης ιδρυτής του Athens Art Studio βλέπει τη φωτογραφία ως κάτι παραπάνω από μια εμπορική ανάγκη ή τέχνη. Τη βλέπει ως πολυδιάστατη έννοια, πέρα από τα όρια του αυτονόητου, αλλά στα όρια του οικονομικά εφικτού.

Βάζοντας λοιπόν στη ”συνταγή” μπόλικο μεράκι, αγάπη για το αντικείμενο, επιστημονική γνώση, προσωπική έρευνα αλλά και κάποια κρυφά μυστικά, προχώρησε την έννοια φωτογραφία πολλά βήματα παραπέρα εντάσσοντας την ως κύριο συστατικό σε πολλές δραστηριότητες.

Αλέξανδρος Βογιατζάκης

Αλέξανδρος Βογιατζάκης

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Αύγουστου του 1970.
Σπουδάζοντας τεχνοκρατικές επιστήμες, ξεκίνησα παράλληλα να δουλεύω σαν βοηθός φωτογράφου σε πολλά διαφορετικά στούντιο διαφημιστικής και μόδας.

Μετά το τέλος των σπουδών μου αποφάσισα να φύγω για σεμινάρια φωτογραφίας στην Γαλλία και στην Ν.Υορκη όπου έμαθα τα μυστικά της φωτογραφίας στούντιο, διαφημιστικής , μόδας. Δουλεύω επαγγελματικά σχεδόν 25 χρόνια, χωρίς να περιορίζεται η ενασχόληση μου μόνο σε ένα είδος φωτογραφίας. Έχω ασχοληθεί με την φωτογραφία στον κινηματογράφο, στα διαφημιστικά στούντιο καθώς και με κοινωνικές εκδηλώσεις .

Από το τέλος του 2010 ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια σαν ιδρυτής του ATHENS ART STUDIO ένα φωτογραφικό στούντιο που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν μέσω σεμιναρίων να διδαχτούν τα μυστικά της φωτογραφίας στούντιο, και γενικά της φωτογραφικής τέχνης.

Ο Χώρος Δράσης

Το Athens Art Studio είναι ένας σύγχρονος χώρος, πλήρως εξοπλισμένος και κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις φωτογραφικές ανάγκες της φωτογραφικής κοινότητας της Αθήνας, καθώς και πολύπλευρες θεματικές εκδηλώσεις. Απευθύνεται είτε σε επαγγελματίες φωτογράφους, είτε σε ερασιτέχνες ή και φοιτητές.

Στο Athens Art Studio, o ενδιαφερόμενος  θα βρει:

  • Σεμινάρια φωτογραφίας για όλα τα επίπεδα
  • Ενοικίαση πλήρως εξοπλισμένου επαγγελματικού studio για ερασιτέχνες, φοιτητές & επαγγελματίες.
  • Διαλέξεις και εκθέσεις φωτογραφίας.
  • Θεματικά Workshops τεχνικών στούντιο εφαρμοσμένης φωτογραφίας (μόδα, πορτρέτο, διαφημιστική φωτογραφία)

.